GBB Başkan Adayı Erat: Halkımızın tek umudu HÜDA PAR

Seçim çalışmalarını sürdüren HÜDA PAR Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Nakşi Erat, halkın yoğun teveccühü ile karşılaşıyor.

Politika - 6 ay önce

Seçim çalışmaları kapsamında esnaf, oda, STK, vakıf ve kurum ziyaretlerini aralıksız sürdüren ve halkile bir araya gelen Erat, ziyaretlerde ve halk buluşmalarında halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.Gaziantep’in farklı bölgelerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmenin yanı sıra oda, STK, hemşeridernekleri, muhtar adayları ve kırsal mahallelere yönelik ziyaretlerine ara vermeden devam edenErat, ziyaretlerde HÜDA PAR’ın mega projelerini anlatıyor.

Seçim çalışmalarında hemen hemen çalmadık kapı, dokunulmadık gönül ve sıkılmadık el bırakmayanErat, kent genelinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde Gazianteplilerin yoğun teveccühü ile karşılaşıyor.Gaziantep'te hemen hemen adım atmadık yer bırakmayan Erat, esnaf ziyaretleri kapsamında kentinfarklı noktalarındaki sektör temsilcilerini ziyaret ederek sıkıntılarını, sorunlarını ve taleplerini dinliyor.Seçim çalışmalarının önemli bölümünü esnaf, ev ve mahalle buluşmalarına ayıran Erat, ziyaretlerdeesnafa ve vatandaşlara HÜDA PAR'ın misyonunu ve vizyonunu anlatarak, esnaf ve vatandaşlarla uzunuzun sohbet ediyor.

Esnaf ve vatandaşın sıcak ve yoğun ilgisiyle karşılaşan Erat, esnaf ve vatandaşın sorun ve sıkıntılarınınyanı sıra taleplerini ve önerilerini de dinliyor.Seçim çalışmaları kapsamında adeta Gaziantep’i karış karış gezerek yoğun çalışma temposuyla herkesimin beğenisini alan ve herkesin gönlüne giren Erat, ziyarette esnaf ve vatandaşlar tarafındanbüyük bir ilgiyle karşılanıyor.Vatandaşların sorularını yanıtlayan ve çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgiler veren Erat, seçimçalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.Ziyaretlerde esnaf ve vatandaşların taleplerini dinleyen Erat, 31 Mart seçimleri için vatandaşlardandestek istiyor.

HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer, ilçe başkanları ve partililerle birlikte içeriği dolu doluprogramlar ve ziyaretler yapan Erat, kentin etkin oda, STK ve kurumlarını da ziyaret ediyor.Ziyaretleri ve seçim çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Erat, HÜDA PAR’ın halkın gönlündeyeşermiş ve tek umudu haline geldiğini söyledi.Teşkilat mensuplarının samimiyeti, gayret ve fedakârlıklarıyla kısa sürede HÜDA PAR’ın büyüdüğünüifade eden Erat, “Şüphesiz bu kısa sürede elde edilen başarıda en büyük pay, Genel Başkanımız SayınZekeriya Yapıcıoğlu’nun halkın gönlünde yer eden ve bir umut olarak görülen siyasi başarısı ile teşkilatfedakârlıklarıdır. Bu çalışmalar partimizi her gün daha büyütmekle kalmıyor, sorunların tek çözümadresi ve halkın tek umudu olma konumuna yükseltiyor.” dedi.

“Halkımızı HÜDA PAR belediyeciliği ile tanıştıracağız”

Halkın yaşadığı ekonomik ve sosyal erozyona uğrayan birçok değerlerinin yeniden ihya edilmesi verefah içinde yaşaması için HÜDA PAR’ı tek umut olarak gördüğüne dikkat çeken Erat, “İnşallah bizlerhalkımızın bu ilgi ve teveccühünü boşa çıkarmayacağız. Halkımızın bu ilgisine layık olacağız. HalkımızıHÜDA PAR belediyeciliği ile tanıştıracağız.” ifadelerini kullandı.

Haftanın Öne Çıkanları

GBB Başkan Adayı Erat: Halkımızın tek umudu HÜDA PAR

2024-03-15 09:43 - Politika

Gaziantep ‘Kiracı Kent’

2024-03-15 09:40 - Ekonomi

Gaziantep FK ve başkan Memik Yılmaz’a ceza geldi

2024-03-15 09:38 - Gündem

Antepliyi ne demesinden tanırsınız ?

2024-03-15 09:27 - Gündem

Taşçı ailesinin acı günü

2024-03-15 09:17 - Gündem

Gaziantep bebek ölümlerinde zirvede

2024-03-14 23:54 - Gündem

Bakan Yusuf Tekin Gaziantep’e geliyor

2024-03-14 00:09 - Gündem

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR RAMAZAN SOKAĞI DOLU DOLU

2024-03-13 15:33 - Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ BİR CAMİYİ DAHA HİZMETE AÇTI

2024-03-13 15:26 - Gündem

Gaziantep'te Muhtar Adayı Rekoru! Ne Var Bu Muhtarlıkta?

2024-03-13 00:02 - Gündem

İlgili Haberler

Fedaioğlu'ndan Melih Meriç'e sert tepki

14:20 - Politika

AK PARTİ GAZİANTEP'TE ŞOK İSTİFALAR

16:53 - Politika

İYİ Parti'nin kurucu üyesi İbrahim Halil Oral istifa etti

23:12 - Politika

Semih Yalçın'dan Özel'e sert sözler: Gölge oyunu sergiliyor

19:33 - Politika

Mansur Yavaş'ın 15 yıllık danışmanı Volkan Gültekin istifa etti

18:33 - Politika

Günün Manşetleri

CHP’li Öztürkmen: Gaziantep Üniversitesi'ne o bir ayda kimler girdi?

13:29 - Gündem

GAZİANTEP FORUM REEDER'DAN MUHTEŞEM KAMPANYA

09:30 - Teknoloji

Fedaioğlu'ndan Melih Meriç'e sert tepki

14:20 - Politika

ŞEHİTKAMİL TRAFİK EĞİTİM PARKI'NDA 2024-2025 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

11:14 - Gündem

Şehitkamil Eğitim -Bir-Sen de Görev Değişimi

10:01 - Gündem