Şampiyon, kariyerine yuvasında devam edecek

Spor - 12 ay önce

Şehitkamil Belediye Spor Kulübü’nün Milli Takım Yüzücüsü Kaan Kara, vefa dolu tercihi ile bir kez daha gururlandırdı. Genç yetenek, birçok marka kulüpten gelen transfer teklifleri ve farklı illerde öğrenim fırsatlarına rağmen Gaziantep’e olan bağlılığını göstererek yuvada kalmayı seçti.

Akademik yaşamını, Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde sürdürecek olan yeşil-siyahlı sporcu Kaan Kara, ulusal ve uluslararası alandaki başarılarını olimpiyat vizesiyle taçlandırmayı hedefliyor. Millî Yüzücü Kara, ailesi ile birlikte Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamında ziyaret ederek, kendisine bugüne kadar sunulan büyük desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti. Multinational Yüzme Şampiyonası’nda tarihi bir başarı elde eden Millî Yüzücü, organizasyon anısına tasarlanan ve kendisi için büyük anlamı olan tişörtü Başkan Fadıloğlu’na armağan etti.

"Kaan, ilham kaynağı olacak"

Milli sporcuyu kabul eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kabul esnasında yaptığı değerlendirmede Kaan Kara’nın, birçok sporcuya ilham kaynağı olacağını belirtti. Başkan Fadıloğlu, “Alleben Yüzme Havuzumuzun yetiştirdiği Millî Yüzücümüz Kaan Kara, büyük bir vefa örneği sergileyerek Gaziantep’imize olan bağlılığını sürdürme kararı aldı. Spor kariyerine, yuvasında devam edecek olan şampiyon sporcumuz, Gaziantep Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi’nde akademik hayatını sürdürecek. Kaan, ulusal ve uluslararası arenada elde ettiği başarılar, sosyal yaşamındaki örnek karakteri ve akademik alandaki çalışmalarıyla inşallah birçok sporcumuza ilham kaynağı olacak. Gaziantep’in spor alanındaki başarılarını daha da yukarılara taşımak adına özverili bir ekip olarak görev yapıyoruz. Bizlere büyük gururlar yaşatan sportif başarıların elde edilmesinde emeği geçen tüm antrenörlerimize ve bizlerden desteklerini bir an olsun esirgemeyen değerli velilerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

"Hayallerimizi birlikte gerçekleştirmeye devam edeceğiz"

Gerçekleştirdiği ziyarette Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile kariyer hedeflerini paylaşan şampiyon sporcu, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada hayallerini Şehitkamil Belediyesi çatısı altında gerçekleştirmeye devam edeceğini kaydetti. Millî Yüzücü Kara, “Yüzme sporu ile Şehitkamil Belediyesi Alleben Yüzme Havuzunda tanıştım. Kulvarda yerimi aldığım ilk günden bugüne kadar antrenmanlarımı büyük bir sorumluluk içinde yaptım. Millî Takım çatısı altında yaşadığım büyük başarılar, beni her zaman daha iyi sonuçlar almam için motive etti. Avrupa ve Dünya sahnesinde Türkiye’nin ve Gaziantep’in adını söyletmekten her zaman büyük mutluluk duydum. Bu süreçte Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu’nun büyük desteklerini her zaman hissettim. Alleben Yüzme Havuzu, Türkiye’de eşine benzerine az rastlanır bir tesis. Kısacası Alleben benim evim, yuvam. Havuzdaki herkes ailemin bir ferdi. Gaziantep ve Şehitkamil Belediyesi bugüne kadar bana çok şey kattı. Büyük kulüplerden önemli transfer teklifleri almak onur verici ama benim yuvama, şehrime vefa borcum var. Daha yapacak çok antrenmanımız, kazanacak çok yarışımız var. Olimpiyatlar başta olmak üzere spor alanında birçok hayalim var. Bu hayalleri antrenörlerimle birlikte Alleben çatısı altında gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Bana ve takım arkadaşlarıma bu imkânı sunan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haftanın Öne Çıkanları

FADILOĞLU VE BOZGEYİK, GENÇLERLE BULUŞTU

2023-09-21 11:13 - Gündem

DEPREMZEDE ENGELLİLER İÇİN 5 MİLYON DOLARLIK DESTEK!

2023-09-21 10:15 - Gündem

ÖĞRENCİLER, MUTLU BİR ÇOCUKLUK DÖNEMİ GEÇİRİYORLAR

2023-09-20 11:25 - Yaşam

Fransızların tartarına ve İtalyanların carpaccıo'suna meydan okuyan Türk çiğköfte markası Lagash!

2023-09-20 09:33 - Yaşam

Atatürk'ün resmini cinsel uzvuna süren genç gözaltına alındı! Skandal video sosyal medyanın gündeminde

2023-09-20 09:27 - Gündem

Hedef Türk bulgurunu dünya mutfaklarıyla buluşturmak

2023-09-20 09:21 - Ekonomi

Milletvekili Gül ve Tahmazoğlu Şahinbeyli ailelere misafir oldu

2023-09-20 09:18 - Gündem

BAŞKAN FADILOĞLU’DAN GAZİLERE ANLAMLI ZİYARET

2023-09-19 11:08 - Yaşam

Yerel seçimde oy vermek için son gün 1 Ekim! Elinizi çabuk tutun

2023-09-19 10:39 - Politika

MİT'ten Münbiç'te operasyon! Uman Derviş etkisiz hale getirildi

2023-09-19 10:32 - Asayiş

İlgili Haberler

Köksan Holding, Gaziantep Futbol Kulübü’ne forma sponsoru oldu

17:49 - Spor

İşte stadyumun yeni ismi ve forma sponsoru…

17:47 - Spor

Gaziantep FK’den gece operasyonu!

23:37 - Spor

EFSANE GAZİANTEPSPOR'DAN TRANSFER YAĞMURU! ŞEHRİN SAHİBİ GELİYOR

00:06 - Spor

Avusturya'da sprint pole pozisyonu Verstappen'in

23:57 - Spor

Günün Manşetleri

Gaziantep ve Türkiye Bu Öğrenciyi Konuşuyor!

17:21 - Gündem

Gaziantep'te 3 çocuk annesinin sır ölümü: Tabanca sesiyle duydular

17:17 - Gündem

Öğrencilere maddi yardım ödemesi!

10:04 - Gündem

CHP’li Öztürkmen: Gaziantep Üniversitesi'ne o bir ayda kimler girdi?

13:29 - Gündem

GAZİANTEP FORUM REEDER'DAN MUHTEŞEM KAMPANYA

09:30 - Teknoloji