USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti MKYK eski Üyesi ve Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, partisine yönelik eleştirilerde bulundu.

Son dönemlerde alınan kararların toplumdan gelen tepkilerle yeniden düzenlendiğini söyleyen Tayyar, emekli zammı ve ikramiyesi ödemelerinde yapılanları örnek gösterdi.

AK Parti MKYK eski Üyesi ve Gaziantep eski Milletvekili Şamil Tayyar, partisine yönelik eleştirilerde bulundu.
25-01-2024 08:56
GAZİANTEP
Google News

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulunan Tayyar, ‘’Uzunca süredir bir tuhaflık görüyorum. Çok geriye gitmeyeceğim. Daha yakın tarihte sadece çalışmayan emekliler için 5 bin lira ikramiye kararı alındı. Tepkiler üzerine çalışan emekliler de kapsama dahil edildi. Son olarak SSK ve Bağ-Kur emekli maaşlarına yüzde 42.6 zam yapıldı. Bu oran, tepkiler artınca yüzde 49.25’e yükseltildi. Hatadan dönülmüş olsa da beklenen siyasi ve sosyal fayda sağlanamıyor. Arada yenen politik dayak da cabası.’’

BİLGİLENDİRME KANALI KAPALI

Toplumu ilgilendiren kararlarda yaşanan devamlı değişen tutumların fayda sağlamadığını söyleyen Tayyar, ‘’Eskiden bu gel-git vakalar çok istisnai durumdu. Ya toplumla bağ zayıfladı tepkilerle farkına varılıyor. Ya hükümet içinde koordinasyon problemi var. Ya Cumhurbaşkanımıza giden bilgilendirme kanalı tıkalı. Ya da hepsi. Zira, bir ay sonrasını öngöremeyen politik tutum kabul edilemez. AK Partide bu değil. Şöyle şiddetlice titreyip kendine gelme vakti. Bu zikzaklar kalıcı hale gelmeden’’ ifadelerini kullandı.


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü