USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu araç kaza yaptı! Sağlık durumu hakkında açıklama

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu otomobil kaza yaptı.

Alper Gezeravcı'nın da içinde bulunduğu araç kaza yaptı! Sağlık durumu hakkında açıklama
31-05-2024 16:43
Google News

Kocaeli'de D100 İzmit geçişinde meydana gelen kazada, seyir halindeki otomobil otobüsle çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan Türkiye'nin ilk astronotu  Alper Gezeravcı ve 2 kişi yaralandı.



YARALILARIN SON DURUMU

112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



TUA'DAN AÇIKLAMA!

Türkiye Uzay Ajansı'ndan Alper Gezeravcı'nın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapıldı.

Yapılan açıklamada, ''Gençlik Buluşması kapsamında Kocaeli’nde bulunan astronotumuz Alper Gezeravcı’nın da içinde bulunduğu araç trafik kazası yapmıştır. Kontrol amaçlı hastaneye kaldırılan Gezeravcı ve araçtakilerin sağlık durumları iyidir. Gezeravcı’ya ve kazadan etkilenen herkese geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.'' denildi.

"BİR ANLIK BİR ŞEY OLDU"

Balkona çıktığı sırada kazanın meydana geldiğini anlatan Sebahattin Varol, "Balkona çıkarken midibüsün araca çarptığını gördük. Ambulans ve polisler geldi. 2 kişi arkadaydı, bir de şoför vardı. Şoförün ayağı biraz aksıyordu. Arkadan takım elbiseli biri indi. Aracın sağ tarafından ise üzerinde eşofman bulunan biri indi. Onu hemen ambulansa aldılar. Alper Gezeravcı diye söylediler. Direkt ambulansa aldılar. Ağır yaralı değillerdi. Sağ taraftan inen yürüyerek indi. Takım elbiseli kişi sanırım kaza sırasında şok yaşadı. Şoför o haldeyken takım elbiseli kişiye su verdi, kendine biraz gelmesini sağladı. Bir anlık bir şey oldu. Çekici hemen gelerek aracı götürdü. Aracın arkasında hasar vardı. Arkadaki aracın mesafesi de yoktu, hızlıydı. Allah şifa versin, geçmiş olsun" dedi.

 


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!