USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Gaziantep Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Kim Olacak ?

AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Feray Yılmaz’ın görevinden ayrılmasının ardından, boşalan koltuk için yeni başkan belirleme süreci başladı.

Gaziantep Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Kim Olacak ?
25-09-2024 18:24
GAZİANTEP
Google News

Bu süreçte AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Bursa Milletvekili Av. Emine Yavuz Gözgeç, Bölge Sorumlusu Nurdoğan Yüzbaşıoğlu ve İl Kadın Kolları Koordinatörü Tuna Akyüz’ün katılımıyla İl Başkanlığında temayül yoklaması yapıldı.

Temayül'de ismi ön plana çıkanlar kimler?..

Temayül yoklamasında, il ve ilçe kadın kolları başkanlarına, üyelerine eski il başkanlarına yeni başkan olarak kimi görmek istedikleri soruldu. Bu süreçte ismi öne çıkan adaylar arasında, mevcut İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Bedia Darıcılar, Şahinbey Kadın Kolları Başkanı Şükran Yılmaz ve Şehitkamil Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile Ayşenur Mirkelam , Dilan Ensari, Kübra Bilgili,Kıymet Köse, Gül Tuzlu ve Gamze Bildik’in isimleri ön plana çıktı. Ayşenur Mirkelam’ın Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı tarafından özellikle davet edildiği ve temayül yoklamasına katılımının sağlandığı öğrenildi.  Parti içi değerlendirmelerin ardından kısa süre içinde yeni başkanın belirlenmesi bekleniyor.

Gözgeç; Her AK Partili Kutlu davanın neferidir.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Emine Yavuz Gözgeç, süreç hakkında yaptığı açıklamada, AK Parti’de görev değişikliğinin doğal olduğunu vurgulayarak şu ifadeleri kullandı: “AK Parti’de yeni – eski diye bir kavram yoktur, sadece görev değişikliği vardır. Her AK Partili son nefesine kadar bu kutlu davanın mensubudur.” dedi. Gözgeç, ayrıca Gaziantep Kurucu İl Kadın Kolları Başkanı Oya Büyükuncu ve Önceki Dönem İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü ile de bir araya geldiklerini belirtti. Bu buluşma, AK Parti’nin Gaziantep’teki kadın hareketinin birlik ve devamlılığını simgeleyen önemli bir an olarak öne çıktı.



Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü