USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan-Akşener görüşmesiyle ilgili açıklama

Eski CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Akşener'in görüşmesi hakkında konuştu. Özel'in ziyaretine de karşı çıkan Kılıçdaroğlu, 'Görüşmenin, Erdoğan'a tesilm olmak olduğunu' öne sürdü.

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan-Akşener görüşmesiyle ilgili açıklama
08-06-2024 10:52
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eski İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sürpriz görüşmesi gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. 

Siyasette normalleşme adımları atırırken, bu görüşmeyi eleştirenlerin olması ise dikkati çekiyor. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesine de karşı çıkan eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Akşener'i eleştirdi. 

Sözcü gazetesinde Saygı Öztürk'e konuşan Kılıçdaroğlu, "Erdoğan’ın talebi üzerine Sayın Akşener bu görüşmeyi yaptıysa. Bu Erdoğan’ın gücüne teslim olmak demektir. Sayın Akşener, ‘Ben görüşmeyi talep ettim. Dolayısıyla bu talebimi de Sayın Erdoğan kabul etti’ diyorsa. Gerekçelerini Sayın Akşener kamuoyuna gerekçeleriyle açıklamalı" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'la görüşmesi gündem oldu! Akşener cephesinden iddialara tek tek cevapErdoğan'la görüşmesi gündem oldu! Akşener cephesinden iddialara tek tek cevap

Görüşme kararı böyle alınmış! Erdoğan'ın programında yoktuGörüşme kararı böyle alınmış! Erdoğan'ın programında yoktu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener görüşmesinin perde arkası! İYİ Parti şaşkınCumhurbaşkanı Erdoğan, Meral Akşener görüşmesinin perde arkası! İYİ Parti şaşkın


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!