USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Kırklareli’nde eğlence mekanında başlayan 20 sanıklı silahlı kavganın durşmasına devam edildi

Kırklareli’nde eğlence mekanında başlayan 20 sanıklı silahlı kavganın durşmasına devam edildi
18-09-2023 16:43
Google News

Kırklareli’nde önce eğlence mekanında başlayan ve hastanede devam eden silahlı kavgayla ilgili 20 sanığın yargılanması sürüyor.


Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde önce bir eğlence mekanında başlayan sonrasında ise hastanenin acil servisinde devam eden silahlı kavgada sanıkların yargılanması devam ediyor.


2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşma tutuklu ve tutuksuz sanıklar katılırken bazı sanıklar ise SEGBİS (Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi) ile duruşmaya katıldı. Duruşma ilk olarak gelen belgelerin okunmasıyla başladı. Daha sonra Cumhuriyet Savcısı mütalaası okundu.


Okunan mütalaada, A.A, M.A, Ö.K, Y.A, S.A. ve C.K. hakkında 1’er, V.G, E.A, İ.İ, S.A, Y.K, M.Ü, C.A, B.G, H.A. ve M.A. hakkında 2’şer, Ö.K hakkında 3, N.G. ve F.A. hakkında 6’şar, İ.G. hakkında ise 9 kez olmak üzere "Kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. F.A. ve Y.A’ya "mala zarar verme" suçundan, T.C, A.A, M.A, Ö.K, Y.A. ve C.A’ya "nitelikli yağma" suçundan, A.A, M.A, Ö.K, Y.A. ve C.K’ya ise görevi yaptırmamak için direnme" suçundan hapis cezası istendi.


Mütalaada, T.C’ye "Suç delillerini yok etme, gizleme veya değiştirme" suçundan, V.D, E.A, Y.K, M.A, Ö.K, Y.A, C.K. ve M.A’ya "6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanunu’na muhalefet" suçundan hapis cezası istendi.


Daha sonra mahkeme heyeti ara verdi. Verilen aranın ardından V.A’nın tutukluluk halinin ve diğer sanıklar hakkında uygulanan adli kontrol hükümlerinin devamına karar verdi.


Öte yandan kavgada aralarında polis memurun da bulunduğu 6 kişi yaralanmıştı.



Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
GÜNÜN KARİKATÜRÜ TÜMÜ
Günün Karikatürü