USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Mourinho'nun "Fenerbahçe'ye gel" dediği Bellingham'dan sürpriz beğeni

Tüm Spor - Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Jose Mourinho, Real Madrid'in yıldızı Jude Bellingham'ı esprili bir dille Fenerbahçe'ye çağırmıştı. İngiliz yıldızdan, kendisi ve Jose Mourinho'nun yer aldığı Fenerbahçe'nin paylaşımına beğeni geldi.

Mourinho'nun
03-06-2024 11:18
Google News

Real Madrid'in Borussia Dortmund'u yenerek kupayı müzesine götürdüğü Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Jose Mourinho ile Jude Bellingham'ın diyaloğu dikkat çekmişti. İngiliz yıldız, bu anları sosyal medya hesabından paylaşan Fenerbahçe'ye beğeni geldi.

Jude Bellingham, Şampiyonlar Ligi finali sonrası annesi ile Jose Mourinho'nun fotoğrafını çekmişti. O an yaşananlarla ilgili konuşan yıldız futbolcu, "Jose Mourinho'ya, 'annemle bir fotoğraf çektirir misiniz, yıllardır sizi çok seviyor' dedim. O da kabul etti ve fotoğraf çektirdi. Daha sonra bana, 'Şimdi Fenerbahçe'ye geliyorsun' dedi." şeklinde konuşmuştu. Bellingham, Fenerbahçe'nin sosyal medya hesabından bu olayla ilgili yaptığı paylaşımı beğendi.

NE OLMUŞTU?

Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Jude Bellingham, annesi ile Jose Mourinho'nun fotoğrafını çekmişti. Bu anları paylaşan Fenerbahçe ise, "Sizi çok iyi anlıyoruz Bayan Bellingham. Tüm Fenerbahçeliler bu akşam Kadıköy'de aynı şeyleri hissedecek." ifadelerini kullanmıştı.


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!