USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Dünya

Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahat yok!

Filistinli mücahitler, soykırım yapan işgalci siyonist İsrail’e karşı Gazze Şeridi'nin her yerinde direnişe devam ediyor.

Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahat yok!
27-04-2024 19:13
Google News

Haber7

Filistinli mücahitler, Gazze’de soykırım yapan işgalci siyonist İsrail’e karşı tam saha direniş gösteriyor. Beyt Hanun’dan Refah’a kadar her alanda bulunan Kassam Tugayları ve Kudüs Tugayları, soykırımcı işgal güçlerine karşı beklenmedik saldırılar düzenliyor.

Gazze Şeridi’nin çevresindeki Siyonist yerleşim yerlerindeki askeri bölgeleri de sıkça roketlerle hedef alan Filistinli Mücahitler, her alanda direnişini sürdürüyor. İşte son zamanlarda medyaya yansıyan çarpışmalardan bazıları…

CUHR EL-DİK: GÖZETLEME ÜSSÜ HAVAN TOPLARIYLA YOK EDİLDİ

İzzeddin El Kassam Tugayları dün (26 Nisan) Gazze Şeridi’ndeki Cuhr el-Dik’in doğusunda gözetleme ve casusluk için üs kuran İsrail askerlerini havan toplarıyla vurdu. Edinilen bilgiye göre, üste bulunan işgalciler yok edildi.

BEYT HANUN: KESKİN NİŞANCI İŞGALCİ SUBAYI İNDİRDİ

Kuzey Gazze’deki Beyt Hanun’da varlığını sürdüren Kassam Tugayları, 25 Nisan’da İsrail ordusuna yönelik keskin nişancı taarruzu gerçekleştirdi. Beyt Hanun’un kuzeyinde Kassam mücahidinin menziline giren bir siyonist subay, başarılı bir atışla indirildi.