Yaşam

Ataşehir'de trafik tartışması kavgaya dönüştü! O anlar anbean kameraya böyle yansıdı

Ataşehir'de trafikte yol verme anlaşmazlığı nedeniyle iki sürücü arasında tartışma çıktı. Sürücüler arasında çıkan tartışma bir anda kavgaya dönüştü. O anlar ise bir başka aracın kamerasına anbean yansıdı.

Ataşehir'de trafik tartışması kavgaya dönüştü! O anlar anbean kameraya böyle yansıdı
15-03-2024 15:58

Olay, İstanbul Ataşehir İlçesi, Küçükbakkalköy Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, bir ticari taksi ile bir hafif ticari araç sürücüsü arasında yol verme konusunda anlaşmazlık çıktı. Sözlü tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine, sürücüler araçlarından inerek fiziksel bir kavgaya dönüştü. Kavgayı gören yakındaki bir yakıt istasyonu görevlileri ve yoldan geçen diğer sürücülerin müdahalesiyle sürücüler arasındaki kavga sonlandırıldı. Her iki taraf da daha sonra araçlarına binerek olay yerinden ayrıldı. İki sürücü arasındaki kavga ise başka bir aracın kamerasına anbean yansıdı.

Etiketler ataşehir trafik tartışma Gebze'de dehşet anları kamerada! Motosikletlinin önünü kesen 4 kişi, tekme ve yumruklarla böyle saldırdı. Neye uğradığını şaşıran motosiklet sürücüsü adliye bahçesine sığındı Gebze'de dehşet anları kamerada! Başakşehir'de taksiciyle yabancı uyruklu kadın yolcu arasındaki kavga kamerada Başakşehir'de taksiciyle yolcunun kavgası kamerada Samsun'da yaban hayatı fotokapan ile görüntülendi. Ormanlık bölgelerdeki kızıl geyik, karaca, sansar, kurt, çakal ve tilki kameraya böyle yansıdı Samsun'da yaban hayatı kamerada Bursa'da güvenlik kulübesini basan ayılar kameraya yakalandı. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi Bursa'da güvenlik kulübesini basan ayılar kamerada Mardin'de dehşet anları saniye saniye böyle görüntülendi. Plakasını söktüğü otomobiliyle kuzenine çarpıp ayağını kırdı! Mardin'de dehşet anları saniye saniye kamerada 250 bin TL değerinde altın çalıp yakalanmışlardı: Küçükçekmece’deki silahlı kuyumcu soygununun yeni görüntüleri ortaya çıktı. İşte o görüntüler... Kuyumcu soygununun yeni görüntüleri ortaya çıktı
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER