Spor

Bahçeşehir Koleji’nin FIBA Europe Cup’ta rakipleri belli oluyor

Bahçeşehir Koleji’nin FIBA Europe Cup’ta rakipleri belli oluyor
08-08-2023 17:22

Almanya’nın Münih şehrinde düzenlenen FIBA Europe Cup kura çekimine birinci torbadan katılan ve D Grubu’na düşen Bahçeşehir Koleji; Karadağ temsilcisi KK Mornar Bar ve Çek Cumhuriyeti’nden Era Nymburk ile eşleşti. Kırmızı ejderhaların normal sezon aşamasındaki diğer rakibi ise FIBA Europe Cup ön elemelerinden gelecek takımla belli olacak.


2021- 2022 sezonunda FIBA Europe Cup şampiyonu olarak Türkiye’ye 7. Avrupa Kupası’nı getiren Bahçeşehir Koleji, bu yıl normal sezonda D Grubu’nda mücadele edecek. Çekilen kurada kırmızı ejderhaların, dörder takımın bulunduğu 8 gruptan oluşan normal sezondaki rakiplerinden ikisi Karadağ temsilcisi KK Mornar Bar ve Çek Cumhuriyeti takımı Era Nymburk oldu. Üçüncü rakibi ise FIBA Europe Cup ön elemelerinden gelecek olan 4 takımdan biri olacak.


Bahçeşehir Koleji; Adriyatik Ligi takımı KK Mornar Bar ve geçen sezon FIBA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Era Nymburk’un yanı sıra FIBA Europe Cup ön elemelerinden Donar Groningen (Hollanda), Rabotnicki Skopje (Romanya), Rapid Bucuresti BC (Romanya), Sabah BC (Azarbaycan) eşleşmesinden gelecek rakip ile karşılaşacak.



Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER