Spor

Bakan Bak’tan Kick Boks Milli Takımı için tebrik mesajı

Bakan Bak’tan Kick Boks Milli Takımı için tebrik mesajı
04-09-2023 10:37

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İstanbul’da düzenlenen Minikler, Yıldızlar ve Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nı 28 altın, 32 gümüş, 59 bronz olmak üzere toplamda 119 madalya ile tamamlayan mili sporcuları yayımladığı mesajla kutladı.


Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, İstanbul’da düzenlenen Minikler, Yıldızlar ve Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nı 28 altın, 32 gümüş, 59 bronz olmak üzere toplamda 119 madalya ile tamamlayan mili sporcular için tebrik mesajı yayımladı. Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, tebrik mesajında şunları kaydetti:


“İstanbul düzenlenen Minikler, Yıldızlar ve Gençler Avrupa Kick Boks Şampiyonası’nda mücadele eden milli sporcularımız 28’i altın, 32’si gümüş ve 59’u bronz olmak üzere toplamda 119 madalya kazanarak bizleri gururlandırdı. 38 ülkeden 3 bine yakın sporcu ile antrenör, hakem, idareci, federasyon başkanları ve temsilcilerin katıldığı bu kapsamlı organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenleri de kutluyor, milli sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum.”



Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER