Yaşam

Bayburt -21 dereceyi gördü! Türkiye'nin en hızlı akan nehri buz tuttu

Bayburt’tan geçip Karadeniz’e dökülen Türkiye'nin en hızlı akan akarsuyu olan Çoruh Nehri'nin yüzeyi, kar yağışı ve soğuk hava nedeniyle buz tuttu.

Bayburt -21 dereceyi gördü! Türkiye'nin en hızlı akan nehri buz tuttu
03-02-2024 15:03

Doğu Karadeniz'de kar yağışının ardından yüksek kesimli yerleşim alanlarında dondurucu soğuklar etkili oluyor.

Kar ve buzlanma nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken, Bayburt'ta hava sıcaklığı, sıfırın altında 21 derece ölçüldü.

Erzurum'daki Mescit Dağları'ndan çıkarak 376 kilometre sonra Batum'dan Karadeniz'e dökülen, Türkiye'nin en hızlı akan nehri Çoruh Nehri'nin Bayburt’tan geçen bölümünde, yüzeyi soğuk hava nedeniyle buzla kaplandı. Nehir kıyısında güzel görüntüler oluştu.

Kentte, su göletlerinin yüzeyi buz tutarken, yüksek köyündeki bazı çeşmeler ise dondu.

Türkiye'nin en hızlı akan nehri buz tuttu

Etiketler bayburt nehir buz Önce havaya ateş açtı sonra da karşı şeritten gelen otomobile silah doğrulttu! Motosikletli maganda o anları sosyal medya hesabından paylaştı Zeytinburnu’nda motosikletli maganda kamerada! Kadıköy'de taksi ücretini ödemeyen kadın ortalığı birbirine kattı! Kendisini görüntüleyen taksiciye böyle saldırdı Taksiciye saldıran kadın ortalığı birbirine kattı! Erdal Beşikçioğlu seçim çalışmalarında gerçek amirle karşılaşınca ortaya renkli görüntüler çıktı Erdal Beşikçioğlu gerçek amirle tanışırsa... Cep telefonu bataryası bomba gibi patladı! Yaşanan panik saniye saniye kameraya böyle yansıdı Cep telefonu bataryası bomba gibi patladı! Muğla'da şoke eden görüntü! Dev ekran televizyonu motosikletle böyle taşıdı Muğla'da şoke eden görüntü! Trafik kazası sonrası ortalık savaş alanına döndü! Sopa ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı polis havaya ateş açarak durdurabildi Trafik kazası sonrası ortalık savaş alanına döndü!
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER