Dünya

Eski İsrailli Yahudi casus Jonathan Pollard: Gazzelileri İrlanda'ya gönderelim

Eski İsrailli Yahudi casus Jonathan Pollard İrlanda'nın Filistin'e verdiği desteğe sert tepki göstererek 'Gazzelileri İrlanda'ya gönderelim. İrlandalılar bunu hak ediyor. İrlandalı milletvekili Richard Boyd Barrett bile kefiye giydi.' dedi.

Eski İsrailli Yahudi casus Jonathan Pollard: Gazzelileri İrlanda'ya gönderelim
25-02-2024 16:42

AB'de ilk kez 1980'de Filistin devletinin kurulmasını destekleyen, 2014'te Filistin'in tanınması için karar tasarısını kabul eden ve Gazze'deki katliamda başından bu yana Filistin'in yanında duran İrlanda İsrail yönetiminin gündeminde olmaya devam ediyor.

İsrail için casusluk yaptığı gerekçesiyle 30 yılını bir Amerikan hapishanesinde geçiren Jonathan Pollard, aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'i destekleyerek "Bazen çok çılgınca şeyler söylüyor ama yüksek duyguları olan bir adam. Ona güveniyorum. Kalbinin doğru yerde olduğuna inanıyorum." dedi.

2020'de Netanyahu ABD'de 30 yıl hapis yatan İsrailli casusu Jonathan Pollard'ı havalimanında karşılamıştı.

Netanyahu yolunu gözlediği casusuna kavuştu! İsrail kimliği verildiNetanyahu yolunu gözlediği casusuna kavuştu! İsrail kimliği verildi

GAZZELİLER İÇİN İRLANDA TEKLİFİ

Gazze'nin bütünüyle işgal edilip Gazzelilerin sürgün edilmesi gerektiğini savunan Pollard, Filistin'e yıllardır destek veren İrlanda'ya nefretini şu sözlerle gösterdi: Gazzelilerin nereye gittikleri umurumda değil. Benim tercihim İrlanda'dan yana. Bence İrlandalılar bunu hak ediyor. İrlandalı milletvekili Richard Boyd Barrett bile kefiye giydi.

İrlandalı milletvekili isyan etti: İsrail'in terör ve katliamlarını durdurmak için...İrlandalı milletvekili isyan etti: İsrail'in terör ve katliamlarını durdurmak için...

İrlandalı Milletvekili Barrett'tan, tarihi İsrail çıkışı! Halka çağrı yaptı!İrlandalı Milletvekili Barrett'tan, tarihi İsrail çıkışı! Halka çağrı yaptı!

İsrailli bakandan UAD kararına tepki: Şapşal Lahey İsrailli bakandan UAD kararına tepki: Şapşal Lahey

BEN-GVIR'IN PARTİSİNDEN ADAY OLMAK İSTİYOR

Pollard ayrıca Ben-Gvir'in Otzmah Yehudit partisinden bir sonraki seçimlerde aday olmayı da düşünüyor.

Aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir

"IDF DEĞİL İSRAİL ORDUSU OLSUN"

Pollard İsrail Savunma Kuvvetleri'nin adının İsrail Ordusu olarak değiştirilmesi gerektiğini bu anlamda zihniyetin savunmadan saldırıya çevrilmesi gerektiğini söyledi.


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER