Gündem

Gazeteci Taşçı’ya anlamlı ödül

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Anadolu İnternet Gazetecileri Federasyonu iş birliği düzenlenen 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ödül töreninde Memo Haber Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Taşçı Röportaj Haber Dalında ödül verildi.

Gazeteci Taşçı’ya anlamlı ödül
10-01-2024 12:43
GAZİANTEP

Gazeteci Mehmet Taşçı ödülünü 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde Gaziantep Üniversitesinde düzenlenen törende Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Başkanı Mehmet Çelik ve Anadolu İnternet Gazeteciler Federasyonu ve Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt birlikte verdiler. Ödülünü özel bir gün olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde almanın gururunu yaşadığını ifade eden Gazeteci Taşçı, ödülünü mesleğinin ilk gününden itibaren destekçisi olan ailesine ve mesleğini hakkıyla yapan meslektaşlarına armağan ettiğini söyledi.

MESLEK HAYATINDA 40. YILI Gazetecilik mesleğinde 40 yılı geride bırakan memohaber.com Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Taşçı, Gazeteciliğe ilk olarak Tercüman Gazetesinde muhabir olarak başladı. Bulvar, Meydan, Sabah, Akşam ve Millyet gazetesi ve Kanal D Televizyonunda Gaziantep temsilciliği yapan Gazeteci Taşçı, Doğan Haber Ajansı Bölge Müdürlüğü kurulduktan sonra Gaziantep büroda muhabir olarak mesleğini devam ettirdi. Gazeteci Taşçı’nın bu mecralarda imza attığı birçok haber ulusal gazetelerde yayınlanıp Türkiye Büyük Millet Meclisinde gündem konusu oldu. Yerel Olay TV’de TAKİP adlı polisiye haber programının sunuculuğunu ve yönetmenliğini yapan memohaber.com Genel Yayın Yönetmeni Taşçı, bu kurumda başarılı haberlerine devam etti. Gazeteci Taşçı, ayrıca polis ve adliye muhabirliği konusunda haber takibiyle şehirde hafızalarda yer edinen haberlerin takipçisi ve yazarı oldu.


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER