Yaşam

GAZİANTEP'E AFRİKA SICAKLIĞI HAKİM OLDU!

Gaziantep ve komşu illeri tarihlerinin en yüksek hava sıcaklığını yaşıyor... Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman ve Kahramanmaraş son 50 yılın en yüksek sıcaklık ortalaması olan 41 derecelik sıcaklık ortalamasının üzerini yaşıyor! Gaziantep ve çevre iller için 11:00 ve 16:00 arası saatleri arasında dikkatli olun uyarısı!

GAZİANTEP'E AFRİKA SICAKLIĞI HAKİM OLDU!
23-07-2023 11:10
GAZİANTEP

Gazintep'te etkisini göstermeye başlayan sıcaklıklar nedeniyle Meteoroloji Bölge Müdürlüğü vatandaşları uyardı. Mevsim normallerinde ilerleyen sıcaklıklar, ülke genelinde geçtiğimiz pazartesi günü itibariyle etkisini arttırmaya başladı.


Gaziantep'te artan sıcaklıklar Gaziantep ve Güneydoğu Bölge Müdürlüğünde Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi Ekip Şefi tarafın'ndan' Afrika sıcaklarının yurdumuza giriş yapmasıyla mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcakların 20 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirtti.


Gaziantep'te Afrika sıcaklarına bağlı olarak son birkaç gündür 6 derece mevsim normallerinin üzerinde sıcaklıkların seyreden hava sıcakları'ndan dolayı Gaziantep'te vatandaşlara 11:00 ile 16:00 saatleeri arası'nda sokağa zorunlu değilseniz çıkmayın uyarısı yapılıyor


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER