YaÅŸam

Görenler şaştı kaldı! Sultangazi'de 6 kişinin akılalmaz yolculuğu kameraya böyle yansıdı

Sultangazi'de 6 kişi tıka basa eşya dolu kamyonetin arkasında tutunarak yolculuk edince ortaya akıl almaz görüntüler çıktı.

Görenler şaştı kaldı! Sultangazi'de 6 kişinin akılalmaz yolculuğu kameraya böyle yansıdı
03-04-2024 16:07

Sultangazi Gazi Mahallesi'nde eşya taşıyan bir nakliye kamyoneti fazla yükleme sonucunda kapıları dahi kapanamayacak kadar doldu. Eşya taşıyan kişiler de aynı araçla yolculuk yapınca ortaya ilginç görüntüler çıktı.

6 kişi tıka basa eşya yolu kamyonetin arkasında tutunarak yolculuk etti. Tehlikeli yolculuk arkadan gelen bir sürücü tarafından görüntülendi

Etiketler sultangazi yolculuk trafik Elazığ’da iki grup arasında çıkan kavga kanlı bitmişti: O anlara ait görüntüler ortaya çıktı! Elazığ’da 1 kişinin öldüğü silahlı kavga kamerada Sokak ortasında birbirlerine girdiler: Hatay'da bir adam ile kadın arasındaki kasklı, tekmeli ve saç yolmalı kavga kameraya böyle yansıdı Sokak ortasında birbirlerine girdiler! Hatay'da gülümseten anlar kamerada: İkinci defa seçilen 66 yaşındaki kadın muhtar balkon konuşması yaptı, kadınlarla çiftetelli oynadı Hatay'da gülümseten anlar kamerada Acımasızca saldırdılar! Arnavutköy’de 'kız meselesi' kavgası böyle görüntülendi Acımasızca saldırdılar! İşte o kavga... Böyle rahatlık görülmedi! Fabrikaya işçi gibi geldiler, çaldıkları kumaşları taksiyle götürdüler Bursa'da hırsızların rahatlığı pes dedirtti Diyarbakır’da iş yerine sopalarla baskın kamerada! 1’i ağır, 3 yaralı Diyarbakır’da iş yerine sopalarla baskın kamerada!
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER