Yaşam

Görüntü Kadıköy'den: Kadını kolundan tutup zorla taksiye bindirmeye çalıştı!

Kadıköy'de bir şahıs kolundan tuttuğu kadını zorla ticari taksiye bindirmeye çalıştı. Çevredekiler de araca bindirilen kadını kurtarmaya çalıştı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Görüntü Kadıköy'den: Kadını kolundan tutup zorla taksiye bindirmeye çalıştı!
03-02-2024 17:07

Olay Kadıköy'de bugün gece saatlerinde yaşandı. İddiaya göre, bir şahıs kolundan tutarak çekiştirdiği kadını zorla ticari taksiye bindirmeye çalıştı. Çevredekiler ise kadını kurtarmaya çalıştı. Şahıs ile kadını kurtarmaya çalışan vatandaşlar arasında arbede yaşanırken şahsın hem kendisini engellemeye çalışan vatandaşlara hem de kadına küfürler ettiği görüldü. Yaşanan o anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Etiketler kadıköy taksi Bayburt -21 dereceyi gördü! Türkiye'nin en hızlı akan nehri buz tuttu Türkiye'nin en hızlı akan nehri buz tuttu! Önce havaya ateş açtı sonra da karşı şeritten gelen otomobile silah doğrulttu! Motosikletli maganda o anları sosyal medya hesabından paylaştı Zeytinburnu’nda motosikletli maganda kamerada! Kadıköy'de taksi ücretini ödemeyen kadın ortalığı birbirine kattı! Kendisini görüntüleyen taksiciye böyle saldırdı Taksiciye saldıran kadın ortalığı birbirine kattı! Erdal Beşikçioğlu seçim çalışmalarında gerçek amirle karşılaşınca ortaya renkli görüntüler çıktı Erdal Beşikçioğlu gerçek amirle tanışırsa... Cep telefonu bataryası bomba gibi patladı! Yaşanan panik saniye saniye kameraya böyle yansıdı Cep telefonu bataryası bomba gibi patladı! Muğla'da şoke eden görüntü! Dev ekran televizyonu motosikletle böyle taşıdı Muğla'da şoke eden görüntü!
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER