Yaşam

Gümüşhane’de kış uykusundan uyanan bozayı dronla görüntülendi

Gümüşhane’de yaşayan ve yaban hayatıyla ilgili video çekip sosyal medyada takipçileri ile paylaşan Muhammet Tutar, kent merkezi yakınındaki dağda çekim yaptı. Bölgedeki yaban keçilerini görüntülediği sırada Tutar, ormanda kış uykusundan uyanmış bir bozayı olduğunu fark et

Gümüşhane’de kış uykusundan uyanan bozayı dronla görüntülendi
04-03-2024 13:17

‘AYILARIN KIŞ UYKUSUNDAN UYANMAMASI LAZIMDI’

Ayıların kış uykusundan erken uyandığını söyleyen doğa gözlemcisi Muhammet Tutar, “Bugün doğa gözlemi yapalım istedik. Güzel tekeler çektik. Sabah bir büyük boz ayı gördük. Sonrasında kayboldu. Bu sene kış ayı biraz zayıf geçtiği için ayıların kış uykusundan uyanmaması lazımdı. Normalde bu ay sonuna kadar uyumaları gerekli” dedi.

Etiketler gümüşhane ayı bozayı dron Nesli tehdit altında! Batman'da görüntülendi Nesli tehdit altında! Batman'da görüntülendi Sol şeritte panikleyince böyle kaza yaptı! O anlar saniye saniye kamerada Sol şeritte panikleyince böyle kaza yaptı! Görüntü Beylikdüzü’nden: İşyerine böyle kurşun yağdırdı! İşyerine kurşun yağdırdı! İşte o anlar... Beylikdüzü'nde film sahnelerini aratmayan görüntü! Polis, dur ihtarına uymayan motosikletliyi böyle kovaladı Beylikdüzü'nde film sahnelerini aratmayan görüntü! İstanbul’da taksi krizleri kamerada: Taksici, taksimetre açmayıp bin lira istedi, bir diğer yolcu da taksimetre ücretini böyle ödemedi İstanbul’da taksi krizleri kamerada! İstanbul Maltepe'de akran zorbalığı kamerada! Defalarca yumrukladı, başına böyle silah dayadı Defalarca yumruklayıp başına silah dayadı!
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER