Yaşam

İstanbul'da motosiklet kazaları kamerada

İstanbul trafiğinde iki sürücünün, motosikletlilere arkadan çarptığı anlar kask kamerasına yansıdı.

İstanbul'da motosiklet kazaları kamerada
05-04-2024 09:43

Pendik ve Şişli'de 2 ayrı kaza kask kamerasına yansıdı. Görüntülerde, seyir halindeki motosikletlere arkadan gelen araçların çarptığı görülüyor. Pendik D-100 yan yolda meydana gelen ilk kazada, seyir halindeki motosiklete arakadan gelen otomobilin çarptığı görülüyor. Yere düşen motosiklet sürücüsünün kendisine çarpan otomobil sürücüsünden ambulans çağırmasını istediği anlar da görüntüye yansıyor.

Bir diğer kaza ise Şişli'de kaydedildi. Kask kamerasına yansıyan görüntülerde, üzerinde iki kişi bulunan motosiklete seyir halindeyken soldan yanaşan 34 M 2514 plakalı yolcu minibüsünün yandan çarptığı görülüyor.

Etiketler istanbul motosiklet kaza Bursa'da ilginç anlar kamerada: Otomobilin motor kısmına oturup seyir halindeyken arızayı bulmaya çalışan usta kameraya böyle yansıdı Bursa'da ilginç anlar kamerada! Cem Yılmaz trafikte de güldürdü: 'Araban güzelmiş ne iş yapıyorsun?' sorusuna verdiği cevapla viral oldu Cem Yılmaz trafikte de güldürdü! İşte o anlar... Tekirdağ'da korkunç kaza kamerada! Alkollü sürücünün kullandığı kamyonun çarptığı bisikletli genç ağır yaralandı Tekirdağ'da korkunç kaza kamerada! Görüntüler Kars'tan: Kara ve kızıl akbabalar ile kurt av başında kameraya böyle yansıdı Kars'ta akbabalar ve kurt av başında görüntülendi Şişli’de inanılmaz kaza kamerada! İki küçük kardeş babalarının aracın camını temizlediği sırada el frenini indirdi, kayan araç kaza yaparak caddeye böyle çıktı Şişli’de inanılmaz kaza kamerada! Kadın polisten eli bıçaklı kişiye 'duygusal' müdahale: Sarılma sözü vererek elindeki bıçağı böyle bıraktırdı Polisten eli bıçaklı kişiye 'duygusal' müdahale
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER