Spor

İzmir'de şoke eden görüntü! Sahaya giren taraftar, oyunculara saldırdı

Göztepeli olduğu iddia edilen bir taraftar, U16 Gelişim Ligi 4'üncü Grup'ta dün oynanan Bornova 1877-Altay maçında sahaya girerek Altaylı oyunculara saldırdı. Tribünde bulunan kişiler ise bu anları cep telefonu kameralarıyla görüntüledi.

İzmir'de şoke eden görüntü! Sahaya giren taraftar, oyunculara saldırdı
26-02-2024 16:12

U16 Gelişim Ligi 4. Grup'ta Bornova İlçe Stadyumu’nda oynanan Bornova 1877-Altay maçına yine şiddet damga vurdu. Müsabakanın oynandığı sıralarda Göztepeli olduğu iddia edilen bir taraftar, sahaya girip ilk olarak oyunculardan topu alıp topu dışarıya doğru attı. Daha sonra bununla yetinmeyen futbol holiganı, Altaylı oyuncuların üzerine yürüdü ve ardından da bir oyuncuya fiziksel şiddet uyguladı. Tribünde yer alan kişiler ise bu anlar cep telefonu kameralarıyla çekerek sosyal medyaya yükledi. Bu görüntüleri izleyen vatandaşlar ise yaşanan olaylara yoğun tepki gösterdi.

Öte yandan Altay Spor Kulübü'nün de yaşanan bu olayla ilgili hukuki yollara başvuracağı öğrenildi.

Etiketler saldırı taraftar futbol Yeşil sahada korku dolu anlar! Denizli'de oynanan play-off maçında rakibiyle çarpışan genç futbolcu bilincini kaybetti Yeşil sahada korku dolu anlar! Yeşil sahada korkunç olay: Futbolcunun üzerine yıldırım düştü! Feci şekilde can verdiği anlar kameraya böyle yansıdı Futbolcunun üzerine yıldırım düştü! İşte o anlar Bursa'da Süper Amatör Küme’ye yükselme maçında ortalık karıştı! Maçın bitiş düdüğü ile birlikte saha boks ringine döndü. O anlar saniye saniye kameraya böyle yansıdı Bursa'da oynanan maçta saha boks ringine döndü! Akreditasyon cezaları sayesinde tarihe geçmişti: Arda Turan aldığı hediye karşısında kahkahaya boğuldu Arda Turan'ı güldüren hediye! İşte o anlar... Burak Yılmaz'ın imza töreninde ilginç anlar kamerada Burak Yılmaz'ın imza töreninde ilginç anlar! Bonservis bedeliyle Süper Lig tarihine geçecek: Galatasaray'ın yıldızı Sacha Boey tarihi transfer için Münih'e indi! İşte ilk görüntüler... Sacha Boey Münih'e indi! İşte ilk görüntüler...
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER