Dünya

Kahve siparişi verdi, hayatının şokunu yaşadı! O anlar saniye saniye böyle görüntülendi

ABD’de bir Starbucks şubesinden aracına kahve siparişi veren kadın, çalışanın yüzüne bakmayıp çekim yapınca hayatının şokunu yaşadı.

Kahve siparişi verdi, hayatının şokunu yaşadı! O anlar saniye saniye böyle görüntülendi
05-02-2024 09:53

ABD'de Starbucks şubesinde çalışan kadın, aracına son derece karışık bir kahve siparişi veren kadına olan öfkesine hâkim olamadı. Sipariş veren kadın, siparişi teslim alırken çalışanın yüzüne bakmayıp çekim yapması ise çalışan için bardağı taşıran son damla oldu. Çalışan daha fazla kendini tutamayıp, siparişi teslim edeceği sırada otomobilinde oturan kadının yüzüne fırlattı. Fırlatılan içeceğin soğuk kahve olması sebebiyle olay sırasında kimse zarar görmedi. Hayatının şokunu yaşayan kadının her tarafı kahveye bulanırken, çalışanın işine ise son verildi.

Etiketler ABD kahve sipariş viral Endonezya'nın 'nehir savaşçıları' kamerada: Her gün nehirleri böyle temizliyorlar Endonezya'nın 'nehir savaşçıları' kamerada Sarp yamaçta mahsur kalan dağcı helikopterle kurtarıldı! O anlar itfaiyenin kamerasına böyle yansıdı Yamaçta mahsur kalan dağcı helikopterle kurtarıldı Fransa'dan sonra şimdi de Belçika'daki çiftçiler ayakta: Traktörleriyle yolları böyle kapattılar Fransa'nın ardından Belçika! Çiftçiler ayakta Kenya'nın başkenti Nairobi'de gaz patlaması büyük bir felakete yol açtı: Yüzlerce kişi yaralandı Kenya'da patlama! Yüzlerce yaralı var Rusya'nın Sakhalin bölgesinde günlerdir aşırı kar fırtınası yaşanıyor: Kırmızı alarm verilen bölgede kar kalınlığı binaların ikinci katına ulaştı Rusya kara teslim oldu! İşte o görüntüler... Maldivler Meclisi'nde ortalık savaş alanına döndü! Vekiller arasındaki kavga kameraya böyle yansıdı. Kimi saç çekti, kimi yumruk attı... Maldivler Meclisi'nde ortalık savaş alanına döndü!
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER