Magazin

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisi Genç Balian Efe Arda Dağ kimdir?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin 29. Bölümünde Ozan Dolunay’ın canlandırdığı İbelinli Balian karakterinin gençlik sahnelerini de genç oyuncu Efe Arda Dağ canlandırıyor…

Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi dizisi Genç Balian Efe Arda Dağ kimdir?
23-10-2024 08:17

Efe Arda Dağ, 18 yaşında olmasına rağmen birçok alanda önemli başarılara imza atmış genç bir girişimci, oyuncu, model ve yazar olarak dikkat çekiyor. Bahçeşehir Üniversitesi'nde Hukuk eğitimi alan Efe Arda, akademik başarısının yanı sıra sanatsal ve profesyonel kariyerinde de etkileyici bir performans sergiliyor.

Efe Arda'nın oyunculuk kariyeri, şimdiden Türkiye'nin en çok izlenen dizileri ve projeleriyle dolu. "Kuruluş Osman", "Kardeşlerim", "Terzi" gibi popüler dizilerde ve Halkbank Yuvam reklamında yer alarak adını duyurdu. Bu projelerdeki performansı, yeteneği ve disipliniyle dikkat çekti. Başkent İletişim Akademisi'nden aldığı oyunculuk ve diksiyon eğitimleriyle kendini sürekli geliştiren Efe Arda, 17 farklı projede yer aldı ve bu alanda kendini kanıtladı. Şimdide genç oyuncu TRT’de yayınlanan fenomen dizi “Kudüs Fatihi Selahattin Eyyubi”de boy gösterecek.

Efe Arda Dağ kimdir?

18 Şubat 2006 Ankara doğumlu genç oyuncu, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisinde İbelinli Balian karakterinin gençliğini başarılı bir şekilde canlandırdı ve dikkatleri üzerine çekti.

Efe Arda Dağ, daha önce Kardeşlerim, Kuruluş Osman, Terzi, Yalnız Kurt ve Adı Sevgi gibi birçok dizide görev aldı. Halkbank Yuvam Hesabı reklamında da oyunculuğuyla beğeni topladı. Efe Arda Dağ, oyunculuk eğitimini Başkent İletişim Akademisinden almıştır.

EK BİLGİLER

Bahçeşehir Üniversitesi’nde Hukuk okuyor.

Kayserispor’un eski lisanslı altyapı futbolcusu, boks ve fitness ile ilgileniyor.

Boyu 1.87 Kilosu 77

Genç bir girişimci. Kurduğu çeşitli markalar var.

Kriptopara ile ilgileniyor.

YKS sınavı hakkında rehberlik amaçlı bir e-kitap yazdı.

İleri düzey İngilizce biliyor ve yeminli tercümanlık da yapıyor.


Editor : Haber Servisi
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER