Gündem

Mehmet Tahmazoğlu, adaylık konusunda noktayı koydu… 4.DÖNEMİM YOK

3 dönem kuralına takılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2024 yerel seçimlerinde Şahinbey’den aday olmayacağını açıkladı.

Mehmet Tahmazoğlu, adaylık konusunda noktayı koydu… 4.DÖNEMİM YOK
22-11-2023 10:34
GAZİANTEP

Tahmazoğlu, “ 3 dönem kuralının uygulanmasını bende sonuna kadar destekliyorum. Bu nedenle Şahinbey’de 4. dönemim olmayacak. Partimiz bize ne görev verirse onu yaparız” ifadelerini kullandı.

Ak Parti’de 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde aday belirleme ile ilgili çalışmalar devam ederken, ilk önemli çıkış Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’ndan geldi. Tahmazoğlu 3 dönem kuralını desteklediğini, bu nedenle 2024 yerel seçimlerinde Şahinbey’den aday olmayacağını açıkladı.

3 DÖNEM KURALI UYGULANACAK

7 Ekim’de yapılan olağanüstü kurultayın ardından oluşturulan MYK toplantısında 3 dönem kuralı ile ilgili uygulamanın devamı konusunda görüş birliğine varıldığı öğrenilirken, bu konudaki tüm yetkinin de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verildiği öğrenildi. Erdoğan’ın da istisnasız 3 dönem kuralını uygulama yönünde kararı olduğu iddia ediliyor.

TAHMAZOĞLU VE FADILOĞLU 3 DÖNEME TAKILIYOR

Ak Parti’de 3 dönem kuralının uygulanması konusunda büyük oranda karar alınırken, bu karar Gaziantep’te Şahinbey ve Şehitkamil ilçelerini çok yakından ilgilendiriyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 3 dönem kuralına takılıyor. Her iki ismin de adaylık durumlarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği nihai karar belirleyecek.

TAHMAZOĞLU: 3 DÖNEM KURALINI DESTEKLİYORUM

3 dönem kuralı ile ilgili son karar beklenirken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu önemli açıklamalar yaptı. Tahmazoğlu, 3 dönem kuralının uygulanmasını sonuna kadar desteklediğini belirterek, “Şahinbey Belediyesi’nde 3 dönemimi tamamladım. Bu süreç içerisinde ilçenin kaderini değiştirecek önemli eserlere, projelere imza attık ve başardık. Yeni dönemde 3 dönem kuralının uygulanmasını sonuna kadar destekliyorum. Bu nedenle benim Şahinbey’de 4. dönemim olmayacak” dedi.

GÖREV İSTENMEZ VERİLİR

Yeni siyasi yol haritası ile ilgili de konuşan Tahmazoğlu, “Ak Parti’de hiçbir zaman görev istenmez, görev verilir. Partimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bize ne görev verirse onu yaparız. Şu anda tek düşüncem, Millet Bahçesi gibi, Millet Camisi gibi önemli eserleri tamamlayıp 25 Aralık’a kadar hizmet açmaktır” şeklinde konuştu.


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER