Yaşam

Nesli tehdit altında! Batman'da görüntülendi

Batman’ın Hasankeyf ilçesinde Anadolu semenderi olarak bilinen ve aynı zamanda nesli tükenme tehdidi altında olan sarı benekli semender görüldü.

Nesli tehdit altında! Batman'da görüntülendi
04-03-2024 13:18

Doğada yürüyüş yaptığı sırada nesli tükenme tehdidi altında olan sarı benekli semenderi gören Yusuf Özdal, farklı bir hayvan olduğunu görünce incelediğini ve bunun sarı benekli Anadolu semenderi olduğunu fark ettiğini söyledi. O anları ise cep telefonu kamerası ile görüntüledi.

Etiketler batman benekli semender Gümüşhane’de kış uykusundan uyanan bozayı dronla görüntülendi Kış uykusundan uyanan bozayı kamerada Sol şeritte panikleyince böyle kaza yaptı! O anlar saniye saniye kamerada Sol şeritte panikleyince böyle kaza yaptı! Görüntü Beylikdüzü’nden: İşyerine böyle kurşun yağdırdı! İşyerine kurşun yağdırdı! İşte o anlar... Beylikdüzü'nde film sahnelerini aratmayan görüntü! Polis, dur ihtarına uymayan motosikletliyi böyle kovaladı Beylikdüzü'nde film sahnelerini aratmayan görüntü! İstanbul’da taksi krizleri kamerada: Taksici, taksimetre açmayıp bin lira istedi, bir diğer yolcu da taksimetre ücretini böyle ödemedi İstanbul’da taksi krizleri kamerada! İstanbul Maltepe'de akran zorbalığı kamerada! Defalarca yumrukladı, başına böyle silah dayadı Defalarca yumruklayıp başına silah dayadı!
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER