Yaşam

Nesli tükenme tehlikesi altında: Batman'da sarı benekli semender görüntülendi

Batman’da Sason ilçesinde, “Anadolu semenderi” olarak bilinen ve aynı zamanda nesli tükenme tehdidi altında olan sarı benekli semender görüldü.

Nesli tükenme tehlikesi altında: Batman'da sarı benekli semender görüntülendi
25-03-2024 10:23

İlçede dün etkili olan yağmurun ardından Dereiçi köyünde arazide gezinen bir vatandaş nesli tükenmekte olan "Anadolu Benekli Semenderi" ile karşılaştı. Vatandaş, o anları kayıt altına aldı.

Son yıllarda sıkça görülmeye başlanan Semenderinin popülasyonunda artış olduğunun tahmin edildiği öğrenildi.

Etiketler batman benekli semender Bursa'da rehine krizi kamerada! Cezaevinden izinli çıktı, para vermeyen ablasına bıçak çekip rehin aldı Bursa'da rehine krizi kamerada! Adana'da korkunç kaza kamerada: Aynı anda iki otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı Adana'da korkunç kaza kamerada Esenyurt'ta şoke eden anlar kamerada! Kocasını okey masasında başka bir kadınla gören kadın kafeyi birbirine kattı. Öfkeden kendini kaybeden kadının o anları gündem oldu Eşini başka kadınlarla görünce olanlar oldu... Ankara'da çöp kamyonunun devrildiği feci kaza kamerada Çöp kamyonunun devrildiği feci kaza kamerada O anlar saniye saniye kamerada! Güpegündüz girdiği marketten bir avuç dolusu parayı böyle çaldı Bir avuç dolusu parayı böyle çaldı! Şanlıurfa'da korku dolu anlar kamerada! Dereyi geçmeye çalışırken akıntıya kapıldılar. 3 kadın kurtarıldı, 1 çocuk kayıp Şanlıurfa'da feci olay! Akıntıya böyle kapıldılar
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER