Gündem

Öğreten adımlar büyük alkış aldı.

Gaziantep’te 12 yıldır faaliyet gösteren Merveşehir Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki Öğreten Adımlar Halkoyunları Topluluğu, her yıl olduğu üzere bu yıl da dönem sonu gösterisini sergiledi.Öğreten adımlar büyük alkış aldı

Öğreten adımlar büyük alkış aldı.
23-06-2023 11:52
GAZİANTEP

Göktuğ Akdoğan nezaretinde çalışmalarını sürdüren topluluk Akkent Kongre Merkezi’nde sergilenen gösteri, izleyicilerin büyük beğenisini aldı. 

ogreten-adimlar-buyuk-alkis-aldi.jpeg

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı okullarda çalışan öğretmenlerin oluşturduğu Öğreten Adımlar Halkoyunları Topluluğunun gösterisini izleyenler arasında Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Gaziantep İl Başkanı Cahit Çıkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Şahinbey İlçe Başkanı İlker Kızıklı ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nden çok sayıda bürokrat yer aldı. 

ogreten-adimlar-buyuk-alkis-aldi1.jpeg

BÜYÜK COŞKU YAŞANDI

1800 kişilik salonu hıncahınç dolduran izleyiciler Türkiye’nin çeşitli yörelerinden halkoyunlarından oluşan gösteriyi coşkuyla izledi. Program sonunda Öğreten Adımlar Halkoyunları Topluluğu hocalarına ve oyuncularına plaket ve çiçek takdim eden Gaziantep Milletvekili İrfan Çelikaslan, katılımcı öğretmenleri ayrı ayrı tebrik ederek, çok beğendiğini ifade ettiği gösteri için teşekkür etti. Öğreten Adımlar Halkoyunları Topluluğu mensuplarına hediye takdiminde bulunan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da oyuncuları tebrik edip, Şahinbey Belediyesi olarak bu güzel organizasyonun her zaman destekçisi olduklarını ifade etti. 300 öğretmenin görev aldığı gösteri, yerel basından da büyük ilgi gördü. 

ogreten-adimlar-buyuk-alkis-aldi2.jpeg

ogreten-adimlar-buyuk-alkis-aldi7.jpeg


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER