Politika

Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklıyor

Son dakika haberi: CHP'de genel başkan adaylığını açıklaması beklenen Özgür Özel açıklamalarda bulunuyor.

Özgür Özel, CHP Genel Başkanlığı’na adaylığını açıklıyor
15-09-2023 14:17

CHP, 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim yenilgilerinin ardından başlayan "değişim" taleplerinin gölgesinde kurultaya gidiyor.

Adaylık için adı geçen isimlerden biri olan Özgür Özel basın toplantısı düzenliyor. 

Özel'in açıklamalarından satır başları:

Bugün dinleyeceğiniz 28 Mayıs sabahı Manisa’da, Balıkesir’de, Mersin’de, İstanbul’da, Malatya’da, Şanlıurfa’da, İzmir’de, Ankara’da,  Adana’da, Edirne’de, 81 ilde uyanıp da o gün bugündür huzurlu bir uyku uyuyamayanların hikayesidir. Artık korkmaya gerek olmadığını, çünkü korkulanın olduğunu bilenlerin hikayesidir. Bu bir yolculuğun hikayesidir. Sonu nedir diye düşünmeden yola çıkanların bundan sonra bana ne olur acaba diye endişe etmeyenlerin ifadesidir. Seni bu karara ne itti, hangi gruplar diye soranlara, babamın, benim ve kızımın arkadaş grupları diye cevap verenlerin hikayesidir.

Partimizin yönetimi yenilginin sorumluluğunu üstlenmedi.

Ayrıntılar geliyor...

Özgür Özel'in "Değişimin Yüzyılı, Yüzyılın Değişimi" adlı tutum belgesinde, "Lider değişikliğinden öte anlayış değişikliği olması gerektiğine" vurgu yapacağı ifade ediliyor.

CHP'li Özgür Özel: Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyenler CHP'li değil AKP trolüCHP'li Özgür Özel: Kılıçdaroğlu'nun istifasını isteyenler CHP'li değil AKP trolü

Kılıçdaroğlu karşısında şansı var mı? Özgür Özel CHP'de nereye aday olsa kaybetmiş!Kılıçdaroğlu karşısında şansı var mı? Özgür Özel CHP'de nereye aday olsa kaybetmiş!

GRUP BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETMEYECEK 

Bu sabah Halk TV'ye açıklamalarda bulunan Özel, CHP için kurultay tarihini "5 Kasım partimiz için hepimiz için uygundur" sözleriyle açıkladı.

İSTİFA ETMEYECEK

Özel, istifa edip etmeyeceğiyle ilgili soruyu da sorumluluklarını ve görevini şimdilik bırakmayacağı şeklinde yanıtladı.


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER