Gündem

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ZİNCİR MARKET ŞUBESİNİ KAPATTI

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri ilçe genelindeki denetimlerini aralıksız sürdürmeye devam ederken daha önce üç kez ayrı denetimde son kullanma tarihi geçmiş ürün sattığı tespit edilen zincir market şubelerinden birini encümen kararı ile kapattı.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ZİNCİR MARKET ŞUBESİNİ KAPATTI
30-08-2024 15:01
GAZİANTEP

Şahinbey Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde halk sağlığı için denetimlerini ara vermeden sürdürürken, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun katıldığı denetimler sırasında, zincir bir marketin şubesinde son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin satıldığı tespit edildi. Yapılan işlemler sonrasında zincir market şubesi Encümen kararı ile kapatıldı.

 

VATANDAŞIN SAĞLIĞI GÖZETİLİYOR

Daha önce birçok kez gece ve gündüz denetimleri yapan Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri bu anlamda kesinlikle taviz vermiyor. Geçtiğimiz günler içerisinde yaptığı denetimlerle 75.000’den fazla ürüne el koyan ve imha eden Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri bu konudaki hassasiyetini yaptığı sıkı denetimlerle sürdürüyor.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nun halkın sağlığına yönelik yapılacak hiçbir olumsuzluğu kabul etmemesi vatandaş tarafından da takdir görüyor.

 

Şahinbey Belediyesi Zabıta ekipleri ile birlikte sık sık denetimlere katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşların sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurguladı. Başkan Tahmazoğlu, denetimler sırasında halkın sağlığını tehlikeye atan herhangi bir kurum veya kuruluşun kim olduğuna bakılmaksızın gerekli cezai işlemlerin uygulanacağını belirtti.


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER