Yaşam

Seyir halindeyken alev topuna döndü! O anlar böyle görüntülendi

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde, seyir halindeyken motor kısmından alev alan hafif ticari araç, yanarak kullanılmaz hale geldi. Aracın alev topuna döndüğü o anlar ise kameraya yansıdı.

Seyir halindeyken alev topuna döndü! O anlar böyle görüntülendi
06-02-2024 09:48

Olay, aksam saatlerinde Bağlıca Mahallesi'nde meydana geldi. Zirve Caddesi üzerinde ilerleyen hafif ticari araç, motor kısmından alev aldı. Motor kısmından yükselen alevleri fark eden sürücü, aracını yol kenarına çekti. Alevler ise kısa sürede tüm aracı sardı. Hafif ticari araç alev topuna dönerken, ihbarla olay yerine itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kısa sürede söndürdü.

Öte yandan, hafif ticari aracın alev alev yandığı anlar ise kameraya yansıdı. Kullanılamaz hale gelen araçtan çıkan yangının çıkış nedeni araştırılıyor.

Etiketler yangın ankara 6 Şubat depremine ait yeni görüntüler ortaya çıktı! Depreme ait yeni görüntüler ortaya çıktı Kızının kendisine koştuğunu gördü, traktörden inip sarılarak dans etti. O babanın sevgi dolu halleri sosyal medyada gündem oldu Traktöre koşan kızını görünce bakın ne yaptı... Kocaeli'de ilginç anlar kamerada: Yolda yürüyen iki kişi bir anda kavgaya tutuştu! O anlar saniye saniye böyle görüntülendi Kocaeli'de ilginç anlar kamerada Böyle rahatlık görülmedi! Gittikleri kebap salonunda önce yemek yediler, sonra da paket yaptırıp böyle kaçtılar Böyle rahatlık görülmedi! İşte o anlar... Bayrampaşa’da motosikletlilerin yol verme kavgasında kan aktı! 1 kişi hayatını kaybetti. O anlar böyle görüntülendi Yol verme kavgasında kan aktı! İşte o anlar... Beraber kampa giden baba ve kızın sevimli anları sosyal medyada viral oldu. Gülümseten anlar böyle görüntülendi Beraber kampa giden baba ve kızı viral oldu
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER