Dünya

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Suudi Arabistan’da

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı resmi ziyarette bulunduğu Suudi Arabistan’da Çevre Su ve Tarım Bakanı Abdulrahman Al-Fadhli ile bir araya geldi. Görüşmede iki ülke arasında Tarım Alanında İşbirliği Mutabakat Zaptı imzalandı.

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı Suudi Arabistan’da
03-12-2023 21:53

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, resmi ziyaret kapsamında Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’a geldi. Bakan Yumaklı, Suudi Arabistan Çevre, Su ve Tarım Bakanı Abdulrahman Al-Fadhli ile heyetler arası görüşme gerçekleştirdi. Görüşmenin ardından Türkiye ve Suudi Arabistan arasında Tarım Alanında İşbirliği Mutabakat Zaptı imzalandı.
Bakan Yumaklı, daha sonra Suudi Arabistan Sağlık Bakanı ve Gıda-İlaç Otoritesi Başkanı Fahad Bin Abdurrahman el-Jalajel ile bir araya geldi. Bakan Yumaklı ayrıca, Suudi Arabistan Gıda ve İlaç Otoritesi CEO'su Dr. Hişam el-Jadayi ile de heyetler arası bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede ikili iş birliğine dair istişarelerde bulunuldu.
Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada, “Riyad’daki toplantı ve görüşmelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER