Spor

Türk Telekom Basketbol Takımı sponsorları ile bir araya geldi

Türk Telekom Basketbol Takımı sponsorları ile bir araya geldi
29-09-2023 21:57

Türk Telekom Basketbol Takımı yeniz sezonda partnerlik anlaşması imzaladığı 7 marka ile buluştu.


Basketbol Süper Ligi’nde yer alan Türk Telekom Basketbol Takımı, Ankara Ahlatlıbel’de bulunan Türk Telekom Tesisleri’nde yeni dönem sponsorları ve basın mensupları ile bir araya geldi. Türk Telekom Basketbol Başkanı Savtekin Şentürk, takım gene menajeri Önder Külçebaş’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene, Başantrenör Nenad Canak, takım kaptanı Mehmet Yağmur’un yanı sıra, Lokman Hekim Hastanesi, Altınyıldız, Pizza İl forno, Lemonde Cafe, HIQ Suplement, Sebit, Metropol Card firmalarının temsilcileri katıldı.



“Ankara seyircimizi maçlarımızda bekliyorum”


Yeni sezona güncel ve güçlü bir kadro oluşturduklarını dile getiren Türk Telekom Başkanı Şentürk, “İnşallah güzel bir kimya yakalarız ve istediğimiz arzuladığımız noktaya takımımızı taşırız. Ekibimizle tüm kadromuzla beraber yenilikte, yeni sezonumuzla her maça ciddiye alarak her müsabakaya gerekli özeni göstererek elimizden gelen her şeyi yapacağımıza inanıyorum. Ankara seyircimizi maçlarımızda bekliyorum. Bize destek veren tüm sporlarımıza teşekkürler ediyorum. Hep birlikte büyüyen bir yapı olmak istiyoruz. Basketbolu sevdirmek Türk sporuna katkıda bulunmak ve her açıdan da faydalı bir kulüp haline gelmek istiyoruz. Türk Telekom, ciddi ve büyük bir markadır. Bu markanın getirdiği, özellikleri, kaliteyi aynı şekilde biz de yansıtmak istiyoruz” diye konuştu.


Hazırlık maçlarında yenilgiler aldıklarını belirten Şentürk, “Bunlar normaldir. Hatalarımızı, eksiklerimizi gördük ama en güzel bir şekilde birleşip sahaya en güzel şekilde gücümüzü yansıtacağız. Yarın, Bursa ile maçımız var. Orada da elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışacağız” dedi.



"Euroleague ve NBA hedefleri olan oyuncular var"


Geçen sezon EuroCup Finali oynadıklarına dikkati çeken başkent ekibinin Genel Sekreteri Külçebaş, şu ifadelere yer verdi:


“İlk başta yine hedefleri olan sıçrama yapmak isteyen ve bu ölçüde Telekom basketbol takımının geçen sene başardığı o ivmeyi tekrar arttırabilecek oyuncular seçtik. Hepsinin hedefleri yine yüksek, Euroleague ve NBA hedefleri olan oyuncular var. O yüzden bu tarz oyuncuları seçtiğimiz için yetenek anlamında çok yetenekli bir takımız. Tabii ki 12 yeni oyuncu ve yeni antrenörle bir kimya süreci var. O kimyanın oluşması da bir zaman alacak. Arkadaşlık her şey çok iyi ama daha yeni yeni birbirlerini tanıyorlar. Hedefimiz aynı şekilde devam ediyor. Buraya gelen misyonumuz ve vizyonumuz budur. Buraya gelen oyuncu ve antrenör grubunun ilerleyip gelişip sıçrama yaptığı bu sıçramayla da Telekom’un da katkısının olduğu organizasyon olarak eğitim olarak bunu tekrar oluşturmak istiyoruz. Bu en büyük özelliğimiz, arkadaşlığımız ve her zaman mücadele eden bir takım kurmak. Ankara seyircisini de inadının ve hırsında biliyoruz. Onlara laik bir takım kurmaya çalıştık. Umarım hepimizin tekrar gururlanacağı başarılar elde edip finallere adımızı yazdırırız.”



Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER