Gündem

Vali Kemal Çeber’ in 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Vali Kemal Çeber’ in 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı
30-08-2024 00:57
GAZİANTEP

Kıymetli Hemşehrilerim,

Bugün, dünya tarihinin en büyük kahramanlık destanlarından biri olarak tarihe geçen 30 Ağustos 1922'de, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında Dumlupınar'da zaferle sonuçlanan ve Kurtuluş Savaşı’mızı taçlandıran 30 Ağustos Zaferi’nin yıl dönümünü büyük bir gurur ve onurla kutluyoruz.

Aziz milletimiz, her karışı şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış, gazilerimizin fedakârlıklarıyla yoğrulmuş cennet vatanımızdaki varlığını pekiştirmiş ve bu topraklardaki bekasını tüm dünyaya 102 yıl önce kahramanca ilan etmiştir.

Bu eşsiz zaferin kaynağı, birbirine kenetlenmiş bir milletin vatanına, özgürlüğüne ve değerlerine olan aşkı ve inancıdır. Bu duygular, milletimizi daima güçlü ve dimdik ayakta tutmuş, kurduğumuz devletlerin dünya tarihine yön vermesini sağlamıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öncülüğünde, iman dolu sinesiyle, istiklal aşkıyla, sarsılmaz duruşuyla “Ya İstiklal Ya Ölüm” diyerek kazandığımız 30 Ağustos Zaferi, tarihe altın harflerle yazılmıştır.

Anadolu'nun tapusunu Malazgirt'ten Çanakkale'ye, 30 Ağustos'tan 15 Temmuz'a asırlardır aynı ruh ve inançla koruduk.

Bu duygu ve düşüncelerle, milletimizin 30 Ağustos Zaferi'nin 102. yıl dönümünü kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’mızın tüm kahramanlarını rahmet ve minnetle anıyorum. İstiklal Harbi'nde şehit olan aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden kahraman gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.


Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Haber paylaşım ağına dahil değilsiniz!
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER