Spor

World Sports İstanbul Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi

World Sports İstanbul Fuarı’nın açılışı gerçekleştirildi
10-01-2024 14:12

World Sports İstanbul 2024 Fuarı, bugün İstanbul Fuar Merkezi 1. HALL’de yapılan açılış programıyla başlarken, 10-13 Ocak tarihleri arasında ziyaretçileri ağırlayacak.


World Sports İstanbul 2024 Fuarı, bugün yapılan açılış programıyla başladı. İstanbul Fuar Merkezi 1. HALL’de düzenlenen etkinlik, 10-13 Ocak tarihleri arasında ziyarete açık olacak. Gerçekleşen açılış programına TFF Merkez Hakem Kurulu eski başkanı Lale Orta, İstanbul Ticaret Odası Kültür ve Spor Komitesi Başkanı Onur Ateş ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhittin Özbay katıldı.


Açılış etkinliğinde konuşan İstanbul Ticaret Odası Kültür ve Spor Komitesi Başkanı Onur Ateş, istemenin bu işin en önemli öğesi olduğunu söyleyerek, “Bu etkinliği düzenleyen kişilerin bu etkinliği en güzel şekilde düzenleyeceğini anlamıştım. Bugün görüyoruz ki güzel bir fuar düzenlenmiş. Fuarlar sektör için önemli bir pazarlama aktivesidir. Bu sebepten dolayı marketing faaliyetleri çok önem teşkil etmektedir. İstanbul Ticaret Odası olarak bu fuarı ilk duyduğumuz da nasıl destekleriz diye düşünüyorduk. Bundan sonra tüm faaliyetlere, bütün desteğimizi vermek istiyoruz” ifadelerini kullandı.



Ünlü sporcular katılım sağlayacak


World Sports İstanbul’a dünyaca ünlü birçok sporcu katılacak. Mr. Olimpia ve IFBB pro sporcuları Vahid Badpei, Sahar Rahmani, Ehsan Kolivand ve Kambiz Samadi gibi ünlü vücut geliştirme sporcularının yanı sıra önemli isimlerin antrenörleri Vida Macura Maglica da fuarda ziyaretçilerle bir araya gelecek.



Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER