Yaşam

Zonguldak'da dehşet! Çalıştığı kafede husumetlisinin bıçaklı saldırısına uğradı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Serkan Ö., husumetli olduğu Zafer İ.'yi çalıştığı kafeye gidip bıçakla ağır yaraladıktan sonra kaçtı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, saldırı anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Zonguldak'da dehşet! Çalıştığı kafede husumetlisinin bıçaklı saldırısına uğradı
01-03-2024 10:02

Olay, akşam saatlerinde Ereğli ilçesine bağlı Orhanlar Mahallesi, Yalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Serkan Ö., daha önceden husumetli olduğu Zafer İ.’nin çalıştığı kafeye gitti. Serkan Ö., bir arkadaşıyla oturan Zafer İ.'ye cebinden çıkardığı bıçakla saldırdı. Yaralanan Zafer İ. kanlar içinde kalırken, saldırgan ise koşarak uzaklaştı. Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Serkan Ö.'nün yakalanması için çalışma başlatılırken, tedavisi süren Zafer İ.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

SALDIRI ANI KAMERADA

Öte yandan, saldırı anı da güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde; Serkan Ö.’nün, bir anda Zafer İ.’ye bıçakla saldırması ve ikili arasındaki boğuşma ve yaralanan Zafer İ.'nin düşme anları yer aldı.

Etiketler zonguldak kafe bıçak saldırı Görüntüler sosyal medyada gündem oldu: Engelli taklidi yapan köpek 'zabıta geliyor' deyince bakın ne yaptı Engelli taklidi yapan köpek viral oldu Gökdelenler yok oldu. İstanbul'da inanılmaz görüntü İstanbul'da inanılmaz görüntü. Gökdelenler yok! Sosyal medya bu videoyu konuşuyor. İBB seçimlerinin yeni adı Game of İstanbul oldu İBB seçimlerinin yeni adı Game of İstanbul oldu Beylikdüzü'nde dehşet! Tartıştığı komşusunu önce bıçakladı sonra arabasını yaktı. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi Komşusunu önce bıçakladı sonra arabasını yaktı! Bolu'da trafikte şoke eden görüntü! Otomobilin arka koltuğunda motosikleti böyle taşıdılar Bolu'da trafikte şoke eden görüntü kamerada Müstehcen pozları görünce hayatının şokunu yaşadı. Kız arkadaşının telefonunu kurcalarken aldatıldığını böyle öğrenci Müstehcen pozları görünce hayatının şokunu yaşadı
Editor : Antep Haberleri
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR
ÇOK OKUNAN HABERLER